EtkinliklerHaberlerKEÇİÖREN

“Bu çocuklar için ne yaptık? Onlara nasıl örnek olduk?”

Keçiören Müftülüğü’nün, din görevlileri toplantısına Önder Ankara İmam Hatipliler Derneği de davet edildi.

Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda derneğimiz adına Dernek Başkanımız Uğur Korkmaz konuştu. Konuşmasında imam hatip derneklerimizin faaliyetlerini anlatan Korkmaz, din görevlilerimizi, faaliyetlerimizde gönüllü çalışmak üzere derneğimize davet etti.

Gençlerin son zamanlarda deistleştirilmek istendiğine dikkat çeken Başkan Korkmaz, “Temel adına deizm, ateizm gibi isimler üretilen, inanç ve ahlak tanımaz sistemler çocuklarımızın okullarında, servislerinde, sosyal medya hesaplarında türetilmiş ve çağın vebası bir virüs gibi evlerimize kadar girmiştir, girmeye devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

“Bir zamanların en keskin ve şiddetle reddedilen ahlaksız  cinsel eğilimleri, bugün lgbt söylemleri ve gökkuşağı renkleriyle bezenerek planlı ve düzenli olarak başta evlatlarımız olmak üzere tüm toplumumuza pompalanmaktadır.” diyen Başkan Korkmaz, “Hiç şüphesiz bu sapık eğilimler de gençliği tehdit eden iki büyük unsurdur. Bugünün gençleri artık sorguluyor! Tamam onlara sapık diyelim, yoldan çıkmış diyelim, bu batılı mihrakların bir projesidir diyelim, ancak şu soruyu soralım kendimize lütfen: Bu çocukları doyurmak için ne yaptık? Onlara nasıl örnek olduk? Onların dünyasına konuk olup, onlarla iletişime geçip anlamaya çalıştık mı?” diye sordu.

Kendisine burada konuşma fırsatı verildiği için teşekkür eden Başkan Korkmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı ile özellikle gençler için her zaman ortak çalışmaya hazır olduğunu belirtti.

Önder Ankara’nın faaliyetlerinden bahseden Başkan Korkmaz, konuşmasında 2020 yılında yapılaması planlanan etkinlikleri de anlattı.

Konuşma sonrasında derneğimiz adına Başkan Korkmaz, Keçiören Müftüsü Mehmet Şimşek’e çiçek takdim etti.

. Sayın Müftümüze ve tüm personel arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu