Etkinlikler

HAYDİ GENÇLER! BU YARIŞMA SİZİ ÇAĞIRIYOR!

Önder Ankara İmam Hatipliler Derneği, mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde sizi çok önemli bir yarışmaya davet ediyor.

Oruç Şehri Ankara Projesi kapsamında düzenlenen “Oruç Şehri Ankara” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması ile Ankara’mızı gelin oruç şehri ilan edelim.

Yarışmamıza; Ankara ili ve ilçelerindeki tüm Anadolu İmam Hatip Lisesi (Hazırlık sınıfı okuyanlar dahil) öğrencileri katılabilir.

Yarışmaya katılacakların resim, şiir ve kompozisyonla ilgili eserlerini 27 Şubat 2020 – 24 Nisan 2020 tarihleri arasında Önder Ankara İmam Hatipliler Derneği web sitemizdeki Yarışma Kayıt Formu üzerinden göndermeleri gerekmektedir.

İŞTE ÖDÜLLER!

Ankara genelinde resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 19 Mayıs 2020 tarihinde Necmettin ERBAKAN Kültür Merkezinde düzenlenecek törenle verilecektir.

Yarışmanın finalinde birincilik ödülü tam altın olurken, ikincilik ödülü yarım altın ve üçüncülük ödülümüz ise çeyrek altın olacaktır.

Ayrıca yarışmamıza ilk başvuran 100 öğrenciye Uzay Şenliklerine Katılım bileti ve resim yarışmasında ilk 20’ye giren öğrencilere ücretsiz grafik kursu verilecektir.

Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilere ise “Başarı Belgesi”, yarışmaya katılan diğer öğrencilere de “Katılım Belgesi” verilecektir.

Yarışma hakkında detaylı bilgiyi yarışma şartnamemiz de bulabilirsiniz.
Yarışma şartnamesi için lütfen tıklayınız!

Yarışmaya katılmak için buraya tıklayınız!

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu