Gündem

ÖNDER Ankara’nın Yeni Başkanı Belli Oldu

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Ankara Temsilciliği’nin yeni başkanı Uğur Korkmaz oldu.

Pazar günü olağanüstü kurulla toplanan ÖNDER Ankara’nın yeni kaptanı belli oldu. Enes Şişman’dan boşalan koltuğun yerini Keçiören İmam Hatipliler Derneği (KİHDER) Başkanı Uğur Korkmaz aldı. Aynı zamanda KİHDER Başkanı da olan Korkmaz, Keçiören’de yaptıkları faaliyetlerle dikkat çekiyordu.

Derneğin Tandoğan’da bulunan temsilciliğinin konferans salonunda gerçekleşen kurul, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Divan teşekkülünün ardından protokol konuşmalarına geçildi.

ÖNDER camiasının içinde bulunmaktan her zaman mutluluk duyduğunu söyleyen Enes Şişman, kendisinden sonra da yeni yönetimle Önder’in daha çok güçleneceğine inandığını söyleyerek herkesten helallik istedi.

Şişman’a şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Korkmaz, selefine ebru sanatının icra edildiği bir tablo hediye etti.

Kurul toplantısına katılan teşkilattan sorumlu ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Köse ise yaptığı konuşmada Ankara temsilciliğinin önemine dikkat çekti.

Şimdiye kadar yapılan hizmetler için Şişman’a teşekkür eden Köse; “Uğur Başkan’ı, Keçiören’de yaptığı güzel işleriyle takdir ve beğeniyle takip ediyorduk. Kendisini Ankara Temsilciliğimize Başkan olarak görmek bizleri de mutlu etti. Yeni Başkan Uğur Korkmaz ve ekibine başarılar diliyor, seçimin ÖNDER camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Korkmaz ise yaptığı konuşmada, kendisiyle birlikte başlayan yeni dönemi “aidiyet” ve “gayret” dönemi ilan ederek, yeni yönetim kadrosunu ve komisyonlarda yer alan isimleri genel kurulda ilan etti.

KİHDER gençleri adına Lütfullah Seskir ise Korkmaz’a plaket hediye etti.

Korkmaz’ın başkanlığı ile yerinde duramayan gençlerin, yeni yönetim coşkusu objektiflere böyle yansıdı.

Olağanüstü kurulun ardından, yeni başkan Uğur Korkmaz ve ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Köse başkanlığında, ilçelerden gelen dernek yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Yeni yönetime tebriklerin sunulduğu toplantıda, ilçe derneklerinin sorunları da konuşuldu

YENİ YÖNETİMDE AĞIRLIK GENÇLERDE!

Korkmaz’ın ekibine bakıldığında hem yönetim kurulunda hem de komisyonlarda ağırlığın gençlerde olduğu görülüyor.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde İlahiyat Fakültesi öğrencisi Selin Yağmur, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okuyan Erdoğan Arıkan, TÜGVA ve KİHDER Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Uluslararası ilişkiler öğrencisi Lütfullah Seskir yeni yönetim ve komisyonlarda bulunan genç isimlerden sadece bir kaçı…

2013 yılında ÖNDER’in Gençlik Kampı’na katılan Rukiye Taştemur, yeni yönetimle birlikte Gençlik Komisyonu üyesi…

Taştemur, o yıllarda kampa nasıl katıldığını şöyle anlatmıştı.

Rukiye Taştemur
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu