GenelHaberler

Ankara’daki Endonezyalı Öğrenciler Birliği Kongresi- 2020

Seçim Komitesi ve Kongres Komıtesi, Syonia Hidayah Arifin başkanlığındaki Endonezya 2020 Ankara’daki Endonezyalı Öğrenciler Birliğii Kongresi, 16 Şubat 2020 Pazar, Önder Ankara İmam Hatipliler Derneği’nde “KONGRES PPI ANKARA 2020” ni düzenledi.

Endonezya’nın Türkiye Büyükelçisi Sayın Lalu Muhammed Iqbal ile moderatör olarak Ankaralı Hacı Bayram Veli Üniversitesi Farah Fuadona tarafından yönetilen ortak bir tartışma gibi çeşitli gündemler düzenlendi.

Ankara Hafid Apriliyan Santoso’nun Ankara Büyükelçiliği’nin Bilgi, Sosyal ve Kültürel İşlevi yetkilisi Türkiye’deki Endonezyalı Oğrenciler Birliği Başkanı Usamah Abdurrahman ile birlikte Önder Ankara Derneği Temsilcisi Uğur Korkmaz da hazır bulundu.

Tartışma sonrasında Ankara Endonezya Öğrenci Birliği’nin yeni başkanı ve başkan yardımcısının duyurulması sonrasında ilan edildi. Bu yıl, bir numaralı aday çifti için çalışan iki aday var

Hacettepe’de çalışmalarına devam eden Raihan Nadhif Putra Inayah, daha sonra temsilcisi Ankara Üniversitesi’nde okuyan M. Wafi Rajunallah Syahputra. Daha sonra Ankara’daki Endonezya Öğrenci Birliği Seçimi’nin ikincisi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde okuyan Muhammad Aditya Ruliansyah ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde okuyan Winda Liestiani Putri var.

Seçimde 2 numara seçimi kazandı ve Ankara 2020-2021 başkan yardımcısı ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Ankara Öğrencisi Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nden Kurnia İkhlasul Amal’ın yerine geçti. Amal, 2019-2020 döneminde Ankara’daki Endonezya Öğrenci Birliği ‘yi yönetti.

Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu