EtkinliklerHaberler

Endonezyalı Öğrenciler Başkanlarını Seçtiler

Önder Ankara Temsilciliği – Ankara’daki Endonezya Öğrenci Birliği (PPI Ankara) tarafından, 2020 Ankara’daki Endonezya öğrenciler başkanı ve başkan yardımcısı tartışması ve seçimi yapıldı.

Endonezya Öğrenci Derneği Başkan ve Başkan Vekili Tartışma ve Seçimlerine Ankara’daki 65 Endonezya öğrencisi katıldı.

Tartışma oturumunda, başkan ve başkan yardımcısı adayları tek tek kürsüye çıkıp vizyonlarını, misyonlarını ve çalışma programlarını iletmekle anlattılar.

Toplantıda öğrenciler, Ankara’daki Endonezyalı öğrencilerin karşılaştıkları sorunları ve çözümleri sakin bir şekilde tartıştı.

Tartışmadan sonra, kurulun liderliğinin yenilenmesine devam etmek için Endonezya Öğrenciler Birliği başkan ve başkan yardımcısının seçilmesine devam edildi.

PPI Ankara nedir ve neler yapar?

Önder Ankara Temsilciliği – Ankara’daki Endonezya Öğrenci Birliği (PPI Ankara), öğrenci organizasyonu, liderlik, yumuşak beceriler ve yaratıcılık potansiyelini araştırmak için bir forum ve barınak görevi gören bir kuruluştur.

PPI Ankara’nın organizasyonunda yıllık olarak yenilenme yapıldı. Bu rejenerasyonda PPI Ankara, PPI Ankara örgütünün liderlik rölesine devam edecek yeni liderleri yakalamak, seçmek ve yetkilendirmek için çeşitli programlar yürüttü.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu