EtkinliklerGündemHaberler

HAYIRDA YARIŞIN ÖNSAFLARI

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Önder İmam Hatipliler Derneği işbirliği ile yürütülen “İyilik Kanımızda Var” kampanyası kan bağışları Ankara’da devam etti.

Ankara İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları; öğretmenleri, velileri, mezunları ve gönüllüleri de pandemi döneminde gittikçe azalan stoklar nedeniyle başlatılan kan bağışı seferberliğindeki yerini aldı.

Önder’in salgın öncesi dönemler de dahil olmak üzere Kızılay’a kan bağışında daima önsaflarda olduğunu söyleyen ÖNDER ANKARA Başkanı Uğur Korkmaz, “ İyilik Kanımızda Var’ kampanyası için buradayız. İçinde bulunduğumuz bu zor zamanlarda da Kızılay’ımızı yanlız bırakmıyoruz. Kan verelim, can verelim diyor ve Ankara’daki imam hatip camiamızı kan bağışına davet ediyoruz. Kan veren arkadaşlarımıza Kızılay ekipleri hayırlı olsun diyor biz de Allah kabul etsin diyerek çok değerli bir paylaşımda bulunduklarını vurguluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden duyurulan İyilik Kanımızda Var Kampanyası çerçevesinde
Keçiören Belediyesi önünde kurulan Kızılay aracında gönüllülerimiz kan bağışında bulundu.

Önder Ankara olarak kampanyada gayretleri bulunan MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Nazif Yılmaz’a ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’a çok teşekkür ediyoruz.

Haydi! Kan verelim, can verelim!

Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu